Nieuws

3e Bijzondere Kampioenendag in Beek
3e Bijzondere Kampioenendag in Beek
3e Bijzondere Kampioenendag in Beek
Gepubliceerd op 27/10/2023

Wat een dag was het in De Haamen te Beek op 4 oktober! Ter ere van het 50-jarig jubileum van Stichting Bijzonder in Beweging organiseerden we niet zomaar een Kampioenendag, maar een dag vol met speciale momenten en herinneringen die we niet snel zullen vergeten.

Alleen maar lachende gezichten en intensieve sportmomenten. Van jong tot oud, iedereen deed mee en genoot van de sportieve activiteiten. Of je nu op de smoothiefiets zat om je eigen drankje te mixen of meedeed aan een van de leuke activiteiten, de energie was overal voelbaar!

We willen een speciaal woord van dank uitspreken aan alle deelnemers en vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt.