Events

Brownies&downieS Sportdag
Brownies&downieS Sportdag
Brownies&downieS Sportdag
Gepubliceerd op 21/11/2022

Sinds 2016 hebben Brownies&downieS en de Dirk Kuyt Foundation een samenwerking met elkaar. Bij de 59 vestigingen van deze horecaformule werken mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Door de samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation kunnen zij naast hun werk ook met sport in aanraking komen. Een mooie combinatie!

We organiseren jaarlijks de Brownies&downieS Sportdag, waarbij op 1 dag alle vestigingen bij elkaar komen om met en tegen elkaar te sporten. Een geweldige dag met 600 deelnemers en begeleiders die zich door middel van allerlei sportclinics in het zweet werken en daarnaast ontzettend veel plezier hebben.

 De eerstvolgende Brownies&downieS Sportdag staat gepland op zondag 21 januari 2024


Bekijk hieronder de aftermovie en foto’s van de laatste Brownies&downieS Sportdag 2022: