Gerealiseerde wensen

Maakt zich sterk voor Team Sportservice provincie Utrecht
Maakt zich sterk voor Team Sportservice provincie Utrecht
Maakt zich sterk voor Team Sportservice provincie Utrecht
Gepubliceerd op 22/06/2023

Het verzoek van Team Sportservice provincie Utrecht was als volgt: “Voor 16 woonvoorzieningen/dagbestedingen willen we graag ‘beweegtassen’ aanschaffen. Hiermee kunnen we een grote groep mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking regelmatige beweging aanbieden als vast onderdeel van het weekprogramma.” Dankzij de steun van de Dirk Kuyt Foundation kan de groep nu gebruikmaken van diverse materialen, zoals conditieladders, ballen, frisbees en jeu de boules sets.

In combinatie met de beweegmap die ontwikkeld is door Team Sportservice, kunnen de begeleiders op een eenvoudige manier zelf lessen verzorgen voor de deelnemers.