Gerealiseerde wensen

Maakt zich sterk voor AV Triathlon
Maakt zich sterk voor AV Triathlon
Maakt zich sterk voor AV Triathlon
Gepubliceerd op 03/05/2023

Atletiekvereniging Triathlon Amersfoort biedt een scala aan atletieksporten en is in 2018 gestart met het aanbieden van Frame Running-trainingen voor jongeren met een fysieke beperking. Inmiddels telt de groep al 16 actieve leden in de leeftijd tussen 8 tot 26 jaar. Een gesloten aanhangwagen, die bij de Dirk Kuyt Foundation werd aangevraagd, is dé oplossing voor het vervoer van de frames naar wedstrijden en evenementen. De feestelijke onthulling van de aanhangwagen zorgde niet alleen voor blije gezichten bij de sporters, maar ook bij de vrijwilligers die zich met veel enthousiasme voor de groep inzetten.

Extra dank aan Jongeneel Transport. Dankzij jullie bijdrage hebben wij deze aanhanger kunnen aanschaffen en kan AV Triathlon met alle frames de weg op!