Nieuws

Onze nieuwe ambassadeur is Claire Petit!
Onze nieuwe ambassadeur is Claire Petit!
Onze nieuwe ambassadeur is Claire Petit!
Gepubliceerd op 14/02/2023

Happy New ambassadorship! Claire Petit is een 18-jarige Para Alpine skiester en een mooie inspiratiebron voor velen. Claire is geboren met een been dat 50% korter is dan het andere been. Ze loopt met een prothese en skiet op één been. 

Ze kwam voor het eerst in aanraking met wintersport toen ze als 6 jarig meisje op skivakantie ging, waarna ze elk jaar fanatieker werd en uiteindelijk ook mee ging doen aan wedstrijden. Sinds de zomer van 2019 woont en traint ze op Papendal om haar dromen in het skiën waar te kunnen maken. Haar doel is het behalen van de Paralympische Spelen 2026 in Milaan. 

Claire voegt zich in het rijtje bij Noah Mbuyamba, Lidewij Welten, Jens Toornstra en Pim Brouwers als ambassadeurs van de Dirk Kuyt Foundation. Wij wensen Claire veel plezier en succes!