Nieuws

Sporters van de maand te gast bij Under Armour
Sporters van de maand te gast bij Under Armour
Sporters van de maand te gast bij Under Armour
Gepubliceerd op 16/06/2022

We hadden dinsdag 14 juni een klein feestje met een aantal van onze Sporters van de maand! De Dirk Kuyt Foundation was te gast als het goede doel op de internationale personeelsdag van sportmerk Under Armour en wij mochten een aantal van onze sporters uitnodigen om mee te gaan.

Superleuk om elkaar weer te zien en alle sportverhalen te horen waar iedereen mee bezig is. Op de locatie Sportpark Sloten in Amsterdam kwamen 300 medewerkers van Under Armour bij elkaar om gezamenlijk te sporten. Vanuit de organisatie kregen wij een geweldige bijdrage voor de Foundation en daar zijn we ontzettend blij mee!

Sporter van de maand worden?

Wil jij ook ‘Sporter van de maand’ worden? Dat kan! Wij steunen elke maand één sporter met een beperking om zijn/haar sport zo goed mogelijk te kunnen beoefenen. Hierbij kun je denken aan nieuw materiaal, inschrijfgeld voor een toernooi of een abonnement op sportclub/fitness etc.

Dus waar wacht je op? Meld je nu aan en wie weet hoor jij binnenkort ook bij deze groep toppers!