Nieuws

Cheque uitreiking na foto-expositie op de Euromast
Cheque uitreiking na foto-expositie op de Euromast
Cheque uitreiking na foto-expositie op de Euromast
Gepubliceerd op 02/03/2022

Ruim 8700 euro is er opgehaald na de veiling van de 20 unieke fotomomenten uit de geschiedenis van Feyenoord. Op 8 september 2021 opende onze ambassadeur Jens Toornstra de hoogste Feyenoord foto-expositie ooit op de Euromast.

Een samenwerking tussen de Euromastsupportersvereniging De Feijenoorder en de Dirk Kuyt Foundation. Vier maanden lang konden supporters genieten van de unieke foto’s op deze prachtige plek en eind januari zijn we een veiling gestart en kon er geboden worden op de unieke (gesigneerde) foto’s. Op dinsdag 1 maart verzamelden een aantal kopers van de foto’s zich op de Euromast en werd de cheque met het eindbedrag uitgereikt aan Dirk Kuyt. Een geweldig resultaat van €𝟴𝟳𝟳𝟵,-

We willen alle kopers nogmaals bedanken voor hun bijdrage!

Foto: Yannick Verhoeven