Nieuws

Online veiling op 24 januari van start!
Online veiling op 24 januari van start!
Online veiling op 24 januari van start!
Gepubliceerd op 17/01/2022

De hoogste Feyenoord-expositie ooit is na vier maanden ten einde gekomen. Nu is het tijd voor de volgende stap namelijk; het veilen van deze unieke, gesigneerde foto’s voor de Dirk Kuyt Foundation. Het gaat om bijzondere foto’s met hoogtepunten uit de historie van Feyenoord.

De veiling loopt van 24 januari tot en met 4 februari 2022 op de website van FSV de Feijenoorder.

Expositie

Op 8 september 2021 opende ambassadeur van de Dirk Kuyt Foundation en aanvoerder van Feyenoord Jens Toornstra de Feyenoord-expositie op de Euromast. Deze expositie was dé hoogste outdoor Feyenoord-expositie op de Rotterdamste plek van Rotterdam, namelijk; de Euromast. Er waren 20 unieke beelden te zien en werden bezoekers meegenomen door hoogtepunten van de club. Onder andere Willem van Hanegem, Jan Boskamp, Wim Jansen, Eddy Treijtel, Gerard Meijer, Dirk Kuyt, Jens Toornstra, Pierre van Hooijdonk en Robin van Persie waren te bewonderen op indrukwekkende foto’s hoog boven Rotterdam.

De expositie is inmiddels ten einde en de aluminium foto’s (85 cm bij 85 cm) zijn klaar voor een nieuwe eigenaar. Extra leuk: het merendeel van de foto’s is voorzien van een handtekening van de hoofdrolspeler(s). Iedereen kan vanaf 24 januari t/m 4 februari bieden op deze unieke items.

De 1-0 van Dirk Kuyt
De foto van het openingsdoelpunt van Dirk Kuyt tegen Heracles Almelo gescoord in de kampioenswedstrijd uit 2017 is al vergeven tijdens de Charity Night van de Dirk Kuyt Foundation. Dit hoogtepunt van Feyenoord heeft een mooi bedrag van € 1500,- opgeleverd!

Samen voor het goede doel
Dit initiatief is een unieke samenwerking tussen FSV De Feijenoorder, de Euromast en de Dirk Kuyt Foundation. De opbrengst van de veiling gaat in zijn geheel naar de Dirk Kuyt Foundation, dat sporten voor mensen met een beperking bereikbaar maakt.

De Dirk Kuyt Foundation is ontzettend blij dat de samenwerking met de Euromast en FSV de Feijenoorder in deze toch bijzondere tijd tot stand is gekomen en dat het is gelukt om de foto-expositie op de Euromast te krijgen. Nog mooier natuurlijk dat de opbrengst van de 20 foto’s naar de Foundation gaat en dat we met deze bijdrage nog meer mensen met een beperking kunnen laten sporten.